About Us

SaaristoRadio

Antaa saaristolle äänen

Image by Fredrik Öhlander

SaaristoRadio käynnisti koelähetykset netissä loppuvuodesta 2016, FM lähetystoiminta alkoi 10.1.17 taajuudella 102Mhz pääkaupunkiseudulla 3kk määräaikaisella radioluvalla jolloin tulimme monelle tutuksi mm. venemessujen virallisena radiona.

Tulokulmamme on tietenkin saaristo ja merellinen elämä moninaisine muotoineen ja haluamme tuottaa laadukasta "upbeat" tyylistä ohjelmaa jonka parissa on helppo viihtyä.
Haluamme olla mahdollisimman lähellä kuuntelijaa joka tarkoittaa että studioon saa reaaliajassa yhteyden, meillä juontajat saavat oikeasti vaikuttaa siihen mitä musiikkia soi, tämä tarkoittaa että voimme oikeasti ottaa myös pyyntöjä toivekappaleista vastaan!


Kesälle 17 saimme viestintävirastolta 3kk lupia Turun, Raaseporin, Kotkan sekä Helsingin lähetysmastoihin joka tarkoitti yli 2.1mil. väestöpeittoa kanavalle! Nettiradiossa meitä kuunnellaan myös laajasti ja vieläpä useammassa maassa tai siis kaikilla maailman merialueilla!


Kesällä 18 kuuluimme Helsingin, Raaseporin ja Turun lähetysmastoista 2mil. väestöpeitolla ja kuuntelijakuntamme jatkoi kasvamistaan! 


2019 olemme digitaalisuuden kärjessä ja toimimme nettiradiona koko vuoden ja panostamme sisältöön olemalla lähellä kuulijakuntaa, mikä tarkoittaa että teemme ohjelmaa/haastatteluja saaristosta useammasta paikasta, eli lähdemme studiosta sinne missä kuuntelijammekin ovat, eli saaristoon. 

2020 olemme hakeneet jälleen vahvan nettiradion ohelle myös FM-lupia Uudenmaalle.


Kanavan tuottaa Saaristomedia Oy,

Staff

TomppaK.jpg

Kippari

Tomppa

tomppa(a)saaristoradio.fi
 

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
16754159_10154975424578895_1118376380_n.

Purseri

Petri

petri(a)saaristoradio.fi

  • Instagram Social Icon
  • Black LinkedIn Icon
Image by Holly Bartley

Täkkäri / Fendari

Ahti Avustaja
studio (a) saaristoradio.fi

  • Black Twitter Icon