Saariston Taikaa

Ihmisen parasta aikaa

Koska

Saaristo

Tarvitsee
Äänen

SaaristoRadio käynnisti koelähetykset netissä loppuvuodesta 16, FM lähetystoiminta alkoi 10.1.17 taajuudella 102Mhz pääkaupunkiseudulla 3kk määräaikaisella radioluvalla jolloin tulimme monelle tutuksi mm. venemessujen virallisena radiona.
Tulokulmamme on tietenkin saaristo ja merellinen elämä moninaisine muotoineen ja haluamme tuottaa laadukasta "upbeat" tyylistä ohjelmaa jonka parissa on helppo viihtyä. Haluamme olla mahdollisimman lähellä kuuntelijaa joka tarkoittaa että studioon saa reaaliajassa yhteyden, meillä juontajat saavat oikeasti vaikuttaa siihen mitä musiikkia soi, tämä tarkoittaa että voimme oikeasti ottaa myös pyyntöjä toivekappaleista vastaan!
Kesälle 17 saimme viestintävirastolta 3kk lupia Turun, Raaseporin, Kotkan sekä Helsingin lähetysmastoihin joka tarkoitti yli 2.1mil. väestöpeittoa kanavalle! Nettiradiossa meitä kuunnellaan myös laajasti ja vieläpä useammassa maassa tai siis kaikilla maailman merialueilla!
Kesällä 18 kuuluimme Helsingin, Raaseporin ja Turun lähetysmastoista 2mil. väestöpeitolla ja kuuntelijakuntamme vain jatkaa kasvamistaan! 
2019 olemme digitalisuuden kärjessä ja toimimme nettriadiona koko vuoden ja panostamme sisältöön olemalla lähellä kuulijakuntaa, mikä tarkoittaa että teemme ohjelmaa/haastatteluja saaristosta useammasta paikasta, eli lähdemme studiosta sinne missä kuuntelijammekin ovat, eli saaristoon


Kanavan tuottaa Saaristomedia Oy,

WHO WE ARE

Aseman kippari joka pitää kurssin vakaana ja vastaa että laiva on keulasta-perää myöten kunnossa.

Aseman jokapaikan höylä joka kykenee samaan aikaan olemaan myyjä ja markkinoija sekä lentävä reportteri.

© 2018 by Saaristomedia Oy

  • Twitter Social Icon
  • White Facebook Icon

HietalahdenRanta 19 | Helsinki, 00180 | info@saaristoradio.fi